изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:48 EEST
ГЕОРГИ ДЮЛГЕРОВ ОТНОВО С ГРАН ПРИ!    
НовиниМладият бургаски талант Георги Дюлгеров добави четвъртото си поред Гран При в своята биография, след като спечели статуетката на Европейския младежки конкурс „Короната на Търновград”, който се проведе преди дни във Велико Търново.

Бургазлията превзе публиката и журито измежду 150 други талантливи изпълнители на възраст от 13 до 35 години. Блестящото му изпълнение на песента “Camino” предопредели победата му още в първия тур.

В конкурсната програма взеха участие изпълнители от 17 страни, които се състезаваха в категории за изпълнители на класическа музика, поп - рок и джаз, както и за нова авторска песен.

Конкурсът се проведе под патронажа на кмета на Велико Търново Румен Рашев и на ректора на Великотърновския университет проф. Пламен Легкоступ.

Георги Дюлгеров в момента се готви за участието си в Международния фестивал Carpathia Festiwal” – Жешув 2008, който ще бъде официално открит на 20 май. В полския курорт той ще се състезава с още 25 изпълнители от 15 държави. Междувременно талантливият изпълнител работи усилено и по дебютния си албум, който се очаква да излезе на музикалния пазар в началото на есента.
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ДЮЛГЕРОВ ОТНОВО С ГРАН ПРИ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди