изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:48 EEST
Досегашният депутат от ДПС д-р Ердинч Хаджиев става областен управител    
НовиниНамалиха зам.-областните управители в Добрич с един

След Гергьовден Добрич ще има назначен нов областен управител. Постът продължава да е в ръцете на ДПС, но в стола на губернатора вече ще седи не Динчер Хаджиев, а досегашният депутат от партията на Сокола от Добрички избирателен район д-р Ердинч Хаджиев. Той напусна парламента, след като народните избраници гласуваха промените в кабинета и Нихат Кабил бе свален от поста земеделски министър. Така Кабил се върна на банките в НС като депутат от Добрич, а д-р Хаджиев търпеливо изчака в София последното заседание на тройната коалиция и последвалото заседание на МС, в което Динчер Хаджиев не участва.
Правителството реши още зам.-областните в Добрич да бъдат редуцирани на трима от четирима души. С поста си на заместник се раздели д-р Евгения Георгиева от НДСВ. Така губерния Добрич се управлява от ДПС, като заместници на губернатора са двама представители на БСП - Михаил Стоев и наскоро назначения Владимир Калчев,и един човек на НДСВ - назначената досега на четири часа юристка Олга Задгорска.
 


Сходни връзки

Досегашният депутат от ДПС д-р Ердинч Хаджиев става областен управител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди