изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:40 EEST
Катастрофи (ОБЗОР)    
Ред и сигурностЕдин мъж е с опасност за живота след като автомобил “Ланд Роувър” се преобърна на територията на ловешкото село Владиня, близо до водоем, около 15 часа днес. Пострадалият е с тежка черепно-мозъчна травма и лекарите от Спешното отделение се борят за живота му.

Останалите трима души, пътували в автомобила, са прегледани в Спешното отделение на болницата в Ловеч. Те са с леки наранявания и без опасност за живота.
Според директора на ловешката болница д-р Тихомир Бенев, четиримата пътници са пътували от плевенското село Вълчи трън към Ловеч. Говорителят на ОДП-Ловеч Тодор Лилов каза, че все още се изясняват причините за катастрофата. Все още не са известни и имената на пострадалите.
Петима души пострадаха, след като маршрутка се блъсна в дърво в района на улиците “Република” и “Христо Силянов” в столицата. Пострадалите - четири жени и един мъж, водачът на маршрутката, са откарани в Пирогов без опасност за живота. За едната жена е установено, че има счупени ребра.
Румънска гражданка пострада леко при катастрофа, станала днес край варненското с. Неофит Рилски. На място веднага е изпратена линейка и е установено, че жената е с леки контузии. След преглед тя е отказала да бъде отведена във варненската болница и е била освободена.
Камион на БНТ се обърна на пътя Панагюрище - Пазарджик малко след 12.00 часа на остър завой близо до село Левски. Двама души от камиона са откарани с линейки на "Спешна помощ" в болницата в Панагюрище. Движението в района на произшествието не беше затруднено, тъй като камиона се е обърнал извън пътното платно. Има подозрения, че шофьорът, който е карал катастрофиралия камион е бил неправоспособен да го управлява. Мъжът, който е карал, не е притежавал необходимата за управление на камион категория С.
Два леки автомобила катастрофираха до Румънското посолство в столицата. Катастрофата стана на бул. “Еминеску”, близо до кръстовището с ул. “Черковна”. При инцидента няма пострадали.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Катастрофи (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди