изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:45 EEST
Нападнаха екип на телевизия СКАТ    
НовиниЕкип на телевизия СКАТ е бил нападнат по време на работа в Созопол, съобщи за Дарик собственикът на медията и председател на Общинския съвет в Бургас Валери Симеонов.  Инцидентът е станал снощи на пристанището в Созопол, в близост до заведението „Лазурен бряг”, в което се намирал лидерът на ДПС Ахмед Доган.

 Операторите са били на 100 метра от заведението до колата на СКАТ и по никакъв начин не са предизвикали последвалата агресия, каза Симеонов.

Екипът е снимал созополски импресии. В един момент от близкия ресторант излязъл здравеняк, който започнал да блъска оператора Светлан Атанасов и да се опитва да измъкне камерата от ръцете му. Малко след това пристигнали и още четирима охранители, които успели да строшат операторската камера.

Симеонов допълни, че неговите служители са се легитимирали. Едва по-късно от полицията в Созопол стана ясно, че нападателите са хора от Национална служба „Охрана”, които са охранявали лидера на ДПС, каза още той.

След инцидента екипът на телевизията се е срещнал с Ахмед Доган. Валери Симеонов заяви, че вече е подал жалба в полицията в Созопол.   dariknews.bg
 


Сходни връзки

Нападнаха екип на телевизия СКАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди