изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:32 EET
ГЕРБ разпространи декларацията на Георги Андреев, че гарантира лоялност пред партиятя    
ПолитикаСофия. От политическа партия ГЕРБ разпространиха подписаната от кмета на община Ветрино Георги Андреев декларация, с която той приема принципите и ценностите на политическата партия и гарантира лоялността си пред ГЕРБ. Декларацията е подписана на 23.09.2007 г. преди Андреев да бъде издигнат като кандидат за кмет на община Ветрино. Документът е изпратен до медиите у нас.

От пресцентъра на партията на Бойко Борисов уточняват, че кметът на Ветрино, издигнат от ГЕРБ и спечелил изборите на втори тур, е член само на Гражданско сдружение ГЕРБ, а не на политическата партия.
В декларацията, подписана от Андреев се казва: „В предизборната кампания, а и след това в случай на моето избиране, ще следвам принципите и разпоредбите на програмните документи на ПП ГЕРБ.
Ще работя за утвърждаване на гражданското общество в България, неговите принципи и цели, като изпълнявам добросъвестно решенията, указанията, препоръките и насоките на Изпълнителната комисия във връзка с участието на ПП ГЕРБ в предизборната кампания на местни избори през октомври 2007 година.
Представил съм пред политическото ръководство на партията всички факти н обстоятелства от съществено значение за представянето ми като кандидат па ПП ГЕРБ и няма други, конто могат ла увредят (злепоставят /уронят престижа и доброто име) както на мен като кандидат, така и да бъдат отнесени (интерпретирани) към ПП ГЕРБ.
С оглед предоставеното ми политическо доверие от ръководството, членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ ще представлявам политическата партия чрез кандидатурата си. След евентуалното ми избиране за кмет и общински съветник от ПП ГЕРБ: ще спазвам стриктно и добросъвестно закона, ще утвърждавам чрез публичното и професионалното си поведение духовните, морални и културни ценности на българина, ще пазя доброто си име н положителна репутация, честта на дейността си.
Ще бъда лоялен към ПП ГЕРБ и Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и с действията си няма да накърнявам техния престиж, подкрепа и доверие в обществото. В случай на напускане по мое решение или поради изключване или напускане на групата съветници на ПП ГЕРБ, едновременно с това ще подам оставка от изпълняваната от мен длъжност, издигнат и избран с гласовете и подкрепата на ПП ГЕРБ. Ако не сторя това, разбирам и приемам, че ПП ГЕРБ има правото и основанието публично да обяви становището си по моите действия, да огласи причините за отнемането на политическото доверие от мен, включително да уведоми обществото за конкретни факти, свързани с моето поведение както и данни за личността ми.
Както “Фокус” съобщи, днес Георги Андреев получи членската си карта за БСП лично от премиера Сергей Станишев.
От ГЕРБ разпространиха и договора за открито управление, който Георги Андреев е подписал преди да бъде издигнат като кандидат за кмет.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

ГЕРБ разпространи декларацията на Георги Андреев, че гарантира лоялност пред партиятя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди