изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:24 EEST
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ЧЕСТВА ХГ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”    
ОбразованиеС разнообразни прояви ХГ „Св. Св. Кирил и Методий” в Добрич отбелязва своя патронен празник. Мероприятията започнаха на 25 април с весел карнавал за малките ученици на гимназията.

Училищният  двор се изпълни с  весел детски смях и песни. От класните стаи на 1 и 2 клас наизлязоха  десетки приказни и филмови герои: прекрасни Червени шапчици, Снежанки, Пипита, Котараци с чизми, Батмани, Принцове и Принцеси... Много ученици и родители, както и малчуганите от ЦДГ „Звездица”,  бяха гости и зрители на този пищен карнавал.
Голям Училищен празник на открито ще се състои на 10 май в двора на Хуманитарната гимназия. В него ще вземат участие децата с най-атрактивните костюми на карнавала. На този ден гимназистите ще се представят с изготвен от тях конкурс „Мис и Мистър Хуманитарна гимназия”. Група момичета от 4, 5 и 6 класове ще изпълнят самостоятелно подготвена композиция от модерни танци.
Това е само малка част от инициативите, посветени на патронния празник на училището. Предстоят състезания по чужди езици, издаване на ежегодна книжка с ученическо литературно творчество, трето поредно издание на електронна книжка за малките ученици „Искрици–3”, връчването на голямата награда на името на Ивайло Петров, както и награди на ученици, представили се на първо място в областни кръгове на олимпиади и състезания. Кирило–Методиевите празници в ще завършат с тържественото изпращане на абитуриентите от випуск 2007/ 2008 г. на 22 май в двора на гимназията. НДТ

 


Сходни връзки

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ЧЕСТВА ХГ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди