изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:30 EEST
ПЕТ НАГРАДИ ЗАВОЮВАХА ТАЛАНТИТЕ НА "ПАЛИТРА"    
ОбществоПет награди спечелиха талантите на арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов на шестия Фестивал на камерния танц.

 Той се проведе на 1 и 2 май в Хасково. Арт-центърът участва в надпреварата с шест групови и три солови танца в категорията "Модерни танци".
И трите солистки на "Палитра" спечелиха отличия. Михаела Рафаелова грабна първото място във втора възрастова група. Тя се представи с танца "Пътят на вярата". В същата възрастова група Карина Тодорова бе класирана трета с танца "Бялата лястовица". Мира Авджиева, която участва с танца "Ледена кралица", стана трета в трета възрастова категория. Групата от шест деца на "Палитра" пък се класира на първо място в трета възрастова група с танца "Импресия". Арт-центърът получи и награда от един от спонсорите за оригинална хореография.
Много съм доволен от представянето на децата, каза за НДТ Иван Иванов. Той допълни, че някои от тях участват във фестивал за първи път. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕТ НАГРАДИ ЗАВОЮВАХА ТАЛАНТИТЕ НА "ПАЛИТРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди