изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:35 EEST
ДА ВЪРНЕМ ПЕРЛАТА НА БАЛЧИК В “МЮЗИК АЙДЪЛ”!    
Любопитно

Балчиклийката Елена Иванова и още петима отпаднали от “Мюзик Айдъл” получиха шанс да се завърнат в шоуто. Шестимата ще участват в извънреден концерт тази вечер по Би Ти Ви с песни по свой избор, а линиите им за гласуване са отново отворени.

За Елена вече можем да гласуваме чрез мобилните си телефони на номер 15861 или чрез БТК на 0900 555 61.



Тя бе единствената добруджанка, която тази година стигна до финала, след като в последния етап на първото издание на музикалната надпревара фурор направиха Преслава Пейчева, Кремена Димитрова и Валентина Димитрова.

Тази година добричлията Дамян Попов бе на крачка от финала. Подценихме решаващия вот, тъй като бяхме убедени, че ще пее на големите концерти, но това се оказа фатално за отпадането му. За да не се случи това, днес всички ние трябва да подкрепим поне с един глас 21-годишната перла на Балчик Елена, като я върнем на голямата сцена на “Мюзик Айдъл”.

Припомняме ви, че Елена получава втора възможност да се върне. Веднъж зрителите решиха тя да си тръгне още след първите малки концерти, което предизвика шок и възмущение у Фънки.

В крайна сметка журито я върна в състезанието, като специално заради нея броят на финалистите беше променен от 12 на 13.

Шанс да се върне в шоуто няма да получи само Иван Ангелов, защото беше изгонен с безпрецедентен вот "за" или "против". НДТ

 

 


Сходни връзки

ДА ВЪРНЕМ ПЕРЛАТА НА БАЛЧИК В “МЮЗИК АЙДЪЛ”! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди