изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:39 EEST
ЗАТВОРНИК В КОМА СЛЕД СКОК ОТ ТРЕТИ ЕТАЖ    
Новини33-годишният Георги Христов вече три дни е в дълбока кома в реанимацията на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич след като е скочил от третия етаж на сграда в Генерал Тошево, научи НДТ.

Той е намерен в безпомощно състояние зад хотел "Питърс", който се намира в началото на добруджанския град до бензиностанция. Мъжът е бил намерен на 5 май през нощта. Непосредствено след това му е била направена операция. Той е с тежка черепно-мозъчна травма, контузия на мозъка, със субдурален хематом като има съмнения и за счупване на базата на черепа. Мъжът е в дълбока кома и на изкуствено дишане с опасност за живота. Той е паднал от третия етаж на сграда в Генерал Тошево като става въпрос за нещастен случай. Няма данни за престъпление, казаха за НДТ от ОД "Полиция".
Научихме, че Георги Христов е затворник, пуснат в отпуск за празниците. Не бил женен. Близките му са взели документ от болницата за здравното му състояние, който да представят в затвора.
От Търговска къща "Петрови", която по наша информация е собственик на хотел "Питърс", отказаха да разговарят за случая.
Преди повече от месец пък мъж на средна възраст е скочил от петия етаж на болницата в Добрич и е загинал. Той е бил приет със сърдечни проблеми  и настанен в интензивния сектор. След овладяване на състоянието му, е бил преместен в болнична стая с други болни. Внезапно се отключила остра психоза, която се предполага, че е довела до фаталния скок на мъжа.
 


Сходни връзки

ЗАТВОРНИК В КОМА СЛЕД СКОК ОТ ТРЕТИ ЕТАЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди