изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:28 EEST
ОСМОКЛАСНИЧКА СМЕНЯ КМЕТА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
НовиниКмет на община Генерал Тошево днес ще стане Маргарита Здравкова. Тя е осмокласничка в ОУ "Христо Смирненски" в добруджанския град. Тя ще седне на стола на кмета Димитър Михайлов и ще решава реални проблеми на общината.

Ще й помагат заместник-кметовете - единайсетокласникът Стоян Николов и Пенка Велкова, която е в девети клас. Новият кметски екип на Генерал Тошево е избран според изискванията на ЗМСМА. Кандидатите са били издигнати от инициативни комитети. За тях са гласували с интегрална бюлетина, имало е сформирана общинска избирателна комисия. Те ще управляват общината само един ден. Помощници ще им бъдат кметът на общината Димитър Михайлов и неговите двама заместници. Смяната на местата в кметството е във връзка с деня на младежко самоуправление, за какъвто е обявен днешният ден в Ген. Тошево. Учениците са членове на Общинския младежки съвет, който днес чества шестгодишен юбилей. По този повод членовете му ще бъдат поздравени от връстници на клуба - шестгодишни малчугани от общината.
 


Сходни връзки

ОСМОКЛАСНИЧКА СМЕНЯ КМЕТА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.52 секунди