изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:48 EET
ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ



ОВЕН - С доброто име, което сте изградили за себе си, ще получите интересно предложение или бизнес-оферта. В преследването на целите си ще правите отстъпки и жертви, но без да съжалявате.

ТЕЛЕЦ - Верни на себе си и на независимия си дух, няма да допуснете друг да определя поведението ви. Съдбата ще подкрепя самостоятелните ви занимания и ще насърчава развитието ви.

БЛИЗНАЦИ - Отговорностите ви са големи, за това се погрижете да сте във форма. За някои от вас денят се свързва с ново начало в професионален план. Потърсете повече информация по важен проблем.

РАК - Обмисляйте постъпките си, възможни са заблуди и непредвидени ситуации, които да нарушат предвижданията ви. Подсигурете се, като вземете мерки и не отхвърляте ничии съвети.

ЛЪВ - Погрижете се за неотложните си задачи и след това мислете за друго. Работните проекти изискват преразглеждане на договорености и постигане на нови, предвид настъпилите промени.

ВЕЗНИ - Ще се посветите на нова работа или друга своя заетост, която ще внесе положителни промени в живота ви. Ако имате проблеми, не се притеснявайте, няма да изненада никого.

ДЕВА - Излишно се дистанцирате от околния свят, повече ще изгубите, отколкото да спечелите спокойствие. Изпускате добри възможности, в желанието да си спестите излишни главоболия.

СКОРПИОН - Професионални и лични удовлетворения, като отговор на неуморната ви работа през изминалите дни. Това ще породи вълнуващи емоции и търсене на подходящите хора да споделите.

СТРЕЛЕЦ - Възможни са затруднения с професионалните ви начинания. Натъквайки се на разкрития, ще предизвикате нечии нездрав интерес към себе си, но ако удържите, ви очакват победи.

КОЗИРОГ - Съсредоточете се върху работата си и по-малко обръщайте внимание на изказвания. Ще се радвате на добро отношение към това, което правите и нечия готовност за подкрепа ще ви поласкае.

ВОДОЛЕЙ - Служебни задачи ще погълнат вниманието ви, но ще се вълнувате и от други събития днес. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си за някои от вас.

РИБИ - Без грам колебание ще се отнесете достатъчно сериозно към дейностите, от които можете да спечелите. Както не жалите себе си, такова поведение изисквайте и от партньорите си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди