изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:35 EET
ИЗТЕГЛИХА ИМЕНАТА НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ КАМПАНИЯТА "РЕДОВЕН ПЛАТЕЦ"    
ОбществоОт пресслужбата на "Е.ОН България" съобщиха, че са изтеглени имената на печелившите от кампанията на дружеството "Редовен платец", като с това е завършил третият, последен месец от първия етап на кампанията. От "Е.ОН" вече се свързват с печелившите в томболата.

От фирмата припомнят, че кампанията стартира в средата на февруари, с цел да стимулира клиентите да заплащат сметките си за консумирана електроенергия навреме. В томболата участват всички битови клиенти, платили своите сметки до 25-о число всеки месец. Наградата, която Е.ОН България предоставя на спечелилите, е под формата на енергиен ваучер за над 650 квч безплатна електроенергия на стойност 100 лева. Сумата от ваучера се отразява в системата на компанията и се приспада от следващите сметки за електроенергия, в зависимост от консумацията на клиента. Имената на печелившите клиенти ще бъдат публикувани в интернет-страницата на компанията, откъдето добавят още, че предстои да бъде обявен стартът на втория етап от томболата.
 


Сходни връзки

ИЗТЕГЛИХА ИМЕНАТА НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ КАМПАНИЯТА "РЕДОВЕН ПЛАТЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди