изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:05 EEST
ДНЕС ВСТЪПВА В ДЛЪЖНОСТ НОВИЯТ ГУБЕРНАТОР    
НовиниНа официална церемония днес от 10.30 ч. ще встъпи в длъжност новият управител на област Добрич д-р Ердинч Хаджиев.

Това съобщиха от пресслужбата на администрацията. Той ще приеме поста от Динчер Хаджиев, след което двамата, както и съкратеният зам.-областен управител д-р Евгения Георгиева, ще дадат пресконференция. Заповедта за назначаването на д-р Хаджиев е с дата 8 май, но тя влиза в сила при встъпването му в длъжност, научи още НДТ. Припомняме, че д-р Ердинч Хаджиев досега бе депутат в Народното събрание от листата на ДПС от Добрички многомандатен избирателен район. Той напусна парламента, след като гласува промените в кабинета, по силата на които на депутатската банка се върна доскорошният земеделски министър Нихат Кабил.
Ердинч Иляз Хаджиев е роден през 1961 г. Завършил е Висшия медицински институт във Варна. Работил е като общопрактикуващ лекар до 2005 г. в село Хитово, когато е избран за депутат в 40-ото Народно събрание. Бил е член на парламентарните комисии по здравеопазване и околна среда и води. Партийната му кариера започва като общински съветник в община Добричка.
 


Сходни връзки

ДНЕС ВСТЪПВА В ДЛЪЖНОСТ НОВИЯТ ГУБЕРНАТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди