изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:59 EEST
КАТАСТРОФИ ПРАТИХА ЧЕТИРИМА В БОЛНИЦА    
Ред и сигурностЧетирима души са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като са пострадали при катастрофи на 8 и 9 май, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

На 08 май около 13 часа по околовръстния път на Добрич са се блъснали микробус "Форд Транзит", управляван от 25-годишен водач от Добрич с инициали Г. Л., и товарен автомобил "Ифа" с водач М. М. /55 г./ от с. Карапелит. В резултат на пътния инцидент Г. Л.  е получил  черепно-мозъчна травма. Настанен е за лечение в Отделението по неврохирургия, няма опасност за живота му.
Три са катастрофите с ранени на следващия ден. Около 17 часа по пътя между балчишките села Рогачево и Оброчище са се ударили "Фиат", управляван от 59-годишна жена от Добрич с инициали Н. С., и товарен автомобил /влекач/ "МАН" с водач Н. Д. /31 г./ от Варна. Пострадала е Н. С. - тя е с фрактура на лява ключица. Няма опасност за живота на жената. Малко по-късно - около 18.55 часа, възниква катастрофа по пътя Добрич-Силистра, в района на кръстовището за с. Златия. При нея се блъснали лек автомобил "Ауди 80", управляван от А. Д. /51 г./ от Тервел, и лек автомобил "Рено", управляван от Н. А. /43 г./ от с. Самуилово. Непосредствено след сблъсъка "Ауди"-то се ударило и в крайпътно дърво.  Ранена е пътуващата в него 78-годишна жена от Тервел. Тя е получила комоцио, няма опасност за живота й. Третата катастрофа е станала около 22.50 часа по пътя Албена-Добрич, в района на разклона за с. Одърци. При нея лек автомобил "Рено", управляван от Д. Р./19 г./ от Добрич, напуснал платното за движение и се ударил в няколко крайпътни дървета. В резултат на пътно-транспортното произшествие в МБАЛ е оставена под лекарско наблюдение пътуващото в колата 17-годишно момиче от Добрич.
И при четирите пътно-транспортни произшествия са взети кръвни проби на шофьорите. Причините, довели до възникването им, се изясняват. Образувани са досъдебни производства. НДТ

 


Сходни връзки

КАТАСТРОФИ ПРАТИХА ЧЕТИРИМА В БОЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди