изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:38 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураБЕСЕДИ на тема "Как да си намерим работа. Източници за информация за свободни работни места" и "Документи за кандидатстване за работа" ще се проведат от 12.40 часа в център "Работа" на дирекция "Бюро по труда".

Лектор ще бъде Донка Василева от дирекцията.
ИЗЛОЖБА с рисунки на Михаела Златкова, Адриана Печанска и Гергана Цонева от детско ателие за изобразително изкуство "Палитра" при Общински младежки център "Захари Стоянов" с ръководител Галина Върбанова ще бъде открита от 15.30 часа в ОУ "Христо Ботев".
БОГОСЛОВСКА беседа "Лъч на Доктрината (на Науката)" на школа "Път на мъдростта" ще се състои от 18 часа в Общински младежки център.
ТЪРЖЕСТВЕНО закриване на Седмицата на камерната музика ще се състои от 19 часа на Огледалната зала на драматичен театър "Йордан Йовков". Концерт ще изнесе Камерен смесен хор при храм "Св. Троица" в София с диригент Елиянка Михайлова. В програмата са включени творби на Рахманинов, Архангелски, Лвов, П. Динев и др.
НАЦИОНАЛНА библиотечна седмица ще се проведе от днес до 16 май. В рамките на нея в РБ "Дора Габе" в Добрич ще се състои литературно състезание "Аз чета най-добре" с ученици от ОУ "Христо Ботев", ОУ "Христо Смирненски" и СОУ "П. Р. Славейков". Ще бъде подредена изложба на редки и ценни издания "Малката, голяма книга" по повод 24 май - Ден на славянската писменост, на българската просвета и култура.
ДРАМАТИЧЕН театър "Йордан Йовков" ще гостува днес на каварненци. Ще бъдат представени спектаклите "Красавицата и звярът" и "А на заранта те се събудиха". НДТ

 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди