изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:20 EEST
Участниците в обиколката на Юробайкър днес пристигнаха в град Варна    
НовиниНачело на колоната беше  новоназначеният член на Управителния съвет на Е.ОН България - г -н Мартин Краус

Участниците в благотворителната обиколка на международния моток-луб "Юробайкър", подпомогната през тази година от Е.ОН България, пристигнаха днес във Варна, след посещението им в старопрестолния град Велико Търново. Целта на Шестата благотворителна обиколка на "Юробайкър" е България, където ще бъде предоставено дарение на ре-дица български болници и други социални учреждения.
Начело на колоната, при влизането в града, беше новоназначеният член на Управителния съвет на Е.ОН България - г -н Мартин Краус. "За мен е чест да съм част от "Юробайкър" и съм впечатлен от социал-ната ангажираност и желание за подкрепа от страна на мотоциклетисти от толкова много държави".
По време на посещението във Варна, президентът на "Юробайкър", г-н Андреас Кимел подари на кмета на града, г-н Кирил Йорданов, бутил-ка вино от района на Шенген, с което изрази увереността си, че за България вече няма граници в Шенгенското пространство и затвърди мотото на мотоклуба "Обиколка на културите - мобилността преодо-лява граници и изгражда мост между културите".
Официалният старт на обиколката беше на Деня на Европа, 9 май, в Любляна - столицата на Словения, която е ротационен председател на Европейския съюз. След като минаха през Хърватия, Сърбия и Румъния, мотоциклетистите пристигнаха на 10 май във Видин. Първоначално посетиха градовете София, Велико Търново и Варна, а до 14 май ще продължат към Несебър, Пловдив, Банско и Гоце Делчев. След това обиколката ще продължи през Гърция и на 17 май ще приключи във Венеция, Италия.
 


Сходни връзки

Участниците в обиколката на Юробайкър днес пристигнаха в град Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди