изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:20 EEST
В БАЛЧИК ПРЕДЛАГАТ 10 ВИЛНИ ИМОТА ЧРЕЗ ТАЕН ТЪРГ    
НовиниДесетте вилни места в Балчик, за които през миналата година предходният общински съвет взе решение за продажба чрез конкурс на общински служители, ще бъдат продадени чрез таен търг. Това гласуваха местните депутати на сесията си вчера. Става въпрос за осем имота във вилна зона “Белите скали”, с площ от 518 до 1035 кв.м  и начална цена от около 67 лева за квадрат, без ДДС. Останалите два имота са във вилна зона “Сборно място” – 837 и 869 кв.м, с цена на квадрат около 115 лв., без ДДС.

 

Решението за продажба на имотите целево за общински служители беше обжалвано и спряно в съда, каза кметът Николай Ангелов.

В същото време се разбра, че решението за закриване на основното училище “Стефан Караджа” в с. Стражица остава в сила и учебното заведение ще бъде закрито от септември тази година. Вчера местният парламент отхвърли предложението на двама от съветниците на “Атака” - решението да бъде преразгледано.  17 от съветниците гласуваха с “въздържал се”, след като един от вносителите и председател на комисията по образование, култура, младежки и социални дейности Красимира Любенова ги призова да дадат своя вот по съвест.

Мотив за внасянето на предложението бе протестното писмо и подписка от 450 жители, изразили несъгласие със закриването на ОУ “Стефан Караджа” - с. Стражица, в което към момента учат 110 деца. НДТ

 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ПРЕДЛАГАТ 10 ВИЛНИ ИМОТА ЧРЕЗ ТАЕН ТЪРГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди