изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:20 EEST
Всеки ден зловещи находки в София    
Ред и сигурност
Столичните криминалисти разкриха случая с разчленения труп на мъж, открит в контейнерите за смет в кв. “Мусагеница“. Разрито е и убийството на жена, чието разчленено тяло също бе открито в началото на март в кофа за боклук в кв. "Разсадника“.


Части от разчлененият труп на мъжа бяха открити на 9 май в кофи за боклук в "Мусеганица", а след това и кофи в "Дървеница" и "Младост", съобщиха от МВР, предаде "Фокус". В хода на разследването е изяснено, че 60-годишният мъж умишлено е умъртвен чрез задушаване, като трупът е разчленен на части. Установена и задържана е извършителката на тежкото криминално престъпление. Това е 30-годишната му доведена дъщеря на убития. Наложена й е мярка за неотклонение за срок от 72 часа. Работата по случая продължава.
Другото разкрито убийство - в "Разсадника", бе извършено в началото на март. Тогава в контейнер за смет, в два найлонови чувала, до блок в столичния квартал “Разсадника”, бе намерено тяло на жена. При последвалата аутопсия експертите установили, че смъртта е резултат от насилствено задушаване. След съвместна оперативно-издирвателна работа на криминалистите от сектори “Убийства” и “Издирване” и Трето РПУ е заловен извършителя на убийството - 38-годишният И.И. Мъжът е задържан и му е наложена мярка за неотклонение за срок от 72 часа.
Криминалистите продължават работата по случая за изясняване на мотивите и обстоятелствата, свързани с тежкото криминално престъпление.
В сряда пообед в столицата отново бе открит труп на мъж - в трафопост в кв. "Света троица". Черепът на мъжа е бил оглозган от животни, предаде БГНЕС. На зловещата находка се натъкнал екип на енергото, който дошъл да си свърши на място работа.
 
dir.bg
 


Сходни връзки

Всеки ден зловещи находки в София | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди