изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:57 EEST
"ДРУЖБА" 4 С НОВ ВОДОПРОВОД И ДЪЛГОВЕ В РАЗМЕР НА 31 600 ЛВ.    
НовиниМногократни са оплакванията на живеещите в квартал "Дружба" 4, за това, че "ВиК" не е асфалтирала, след като през миналата година изцяло подмени водопроводната канализация в квартала.

Потърсихме за коментар по проблема управителят на "ВиК" Величко Василев, който заяви: "Дружба" 4 имат нов водопровод и е вярно, че ние все още не сме асфалтирали там пътя след нашите изкопни работи, но затова са ни нужни средства. Към днешна дата /б.а. - вчера/ жители на квартала ни дължат за потребена вода 31 600 лв.". Все още водното дружество има несъбрани вземания от абонатите си в размер над 7 млн. лв. Щом спре водата всеки звъни първо в медиите, но когато дойде време за плащане, малко са тези, които се сещат, че водата е стока и има цена, която трябва да се плаща, коментира още Василев. Истината е, че за да имаме постоянно вода, да не плащаме загуби по водопреносната мрежа, трябва да осигуряваме средства на дружеството за инвестиции. Това можем да направим чрез редовното плащане на сметките си към "ВиК", както ежемесечно плащаме на енергодружеството, телекома или мобилните оператори. Фирмата е готова да подменя водопроводи в отделните квартали и да възстановява след това асфалтовата настилка стига да има финансови възможности за инвестиции, коментира още Василев.
 


Сходни връзки

"ДРУЖБА" 4 С НОВ ВОДОПРОВОД И ДЪЛГОВЕ В РАЗМЕР НА 31 600 ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди