изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ



ОВЕН - Запазете присъствие на духа и не се оставяйте да ви владеят емоциите. Срочността на делата ви изисква това, както и да не позволявате на околните да злоупотребяват с вниманието ви.

ТЕЛЕЦ - С подкрепата на човек от обкръжението ви по-добре ще разберете същността на предстоящите промени, или вие ще ги разисквате с него. Предизвикателствата ще поддържат тонуса ви.

БЛИЗНАЦИ - Ще жънете успехи, ако днес ви предстоят изпити и други лични изяви. Ще впечатлявате с високата си подготвеност, интелигентно присъствие и не на последно място упоритост.

РАК - Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Ще обновите връзката си.

ЛЪВ - Денят ви ще е натоварен с много задачи. В плановете ви влизат и идеи, които обмисляте в последно време. Смело и отговорно ще изразите собствената си позиция и тя ще се възприеме.

ДЕВА - Ще се насочите към решаване на въпроси, свързани с бизнеса. Разумни и предвидливи, няма да прибързвате в решенията си, а търпеливо ще събирате информация и изслушвате партньорите си.

ВЕЗНИ - Не злоупотребявайте с власт, ако се изкушите, ще съжалявате. Запазете доброто си име и покажете щедрост на характера си. Служебно пътуване ще ви донесе възможности за развитие.

СКОРПИОН - Уверени и далновидни сте. Ще подхождате прагматично, като насочвате чуждите решения в своя полза. Но не злоупотребявайте с положението си, няма да ви бъде простено.

СТРЕЛЕЦ - Без особено желание ще се отнесете към работата си, но така е от доста време. Причините са различни при всеки, общото е чувството ви за независимост на мнението и свобода в действията.

КОЗИРОГ - Ще  преодолеете всичко, което ви пречи да бъдете себе си. Застъпничеството ви за някого ще ви постави в неблагоприятна ситуация. Внимавайте да не си навлечете неприятности.

ВОДОЛЕЙ - Имайки професионално отношение към проблемите, създавате добро впечатление за себе си и това ви кара да се стараете. Навсякъде ще срещнете добър прием, който ще ви даде тласък напред.

РИБИ - Новото ви привлича и като хора на прогреса ще се стремите да го приложите на практика. Обстоятелствата ще се подреждат благоприятно за вас. Не се отказвайте нито за момент.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди