изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:12 EEST
Белият дом осъди нападението над търговския център в Израел    
По светаЕрусалим. Белият дом осъди ракетното нападение над Южен Израел днес, при което бяха ранени най-малко 14 души, позовавайки се на говорител на Белия дом, докато американският президент Джордж Буш беше на посещение в Израел, и обвини палестинското радикално движение “Хамас”, че “не е заинтересовано от постигането на мир”, предаде АФП.

 “Осъждаме това терористично нападение, извършено от “Хамас” и изказваме своите съболезнования към всички, които са пострадали”, заяви говорителят по въпросите на националната сигурност Гордън Джондро. “Ясно е, че “Хамас” не се интересува от постигането на мир или от помагането на хората, живеещи в Газа, да живеят по-добре”, каза още той.

Агенция "Фокус"

Израелският премиер предупреди “Хамас” да прекрати нападенията
14 май 2008 | 18:51 | Агенция "Фокус"
Ерусалим. Израелският премиер Ехуд Олмерт предупреди палестинското движение “Хамас”, което упражнява контрол над Ивицата Газа, да прекрати нападенията срещу Израел или рискува да бъде изправено пред военни действия в невиждани размери в отговор, предаде Ройтерс. “Надяваме се, че няма да се наложи да действаме срещу “Хамас” с други средства с военната сила, която Израел все още не е започнал да използва сериозно, за да спре нападенията”, заяви Олмерт след срещата си с американския президент Джордж Буш в Ерусалим.

По последни данни 14 души са пострадали при ракетното нападение в Ашкелон
14 май 2008 | 19:01 | Агенция "Фокус"
Ерусалим. По последни данни 14 души са пострадали при експлозията на ракета, изстреляна от Ивицата Газа, в търговски център в израелския град Ашкелон, предаде АФП. Последната информация до момента бе за най-малко петима пострадали.
Нападението беше извършено на фона на тридневната визита на американския президент Джордж Буш в Израел по повод 60-годишнината от създаването на държавата.
 


Сходни връзки

Белият дом осъди нападението над търговския център в Израел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди