изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
Имало доказателства за оцелели от „Хера”    
Новини
Има доказателства и официални данни за оцелели моряци от екипажа на кораба „Хера”, съобщи пред Дарик радио адвокат Владимир Шейтанов.


Шейтанов представлява част от роднините на моряците от плавателния съд. Той допълни, че данните са от източници извън България.
Шейтанов съобщи, че към момента не може да уточни какви точно са доказателствата за това, че част от екипажа на Хера е оцелял.
„Има такива доказателства. Има оцелели. След потъването на кораба Хера са видени оцелели моряци. Има данни, тези данни са от официални източници, не от български произход. Има и свидетелски показания за хора, които са видени след потъването на „Хера”, каза адвокат Шейтанов.
Българският кораб „Хера” потъна край Босфора на 13 февруари 2004 г. и до момента няма официални данни за оцелели моряци. На борда на „Хера” пътуваха 17 българи и двама украинци. След потъването на плавателния съд бяха открити телата едва на петима души от екипажа. От НСл.С, която разследва инцидента, заявиха, че заключенията за причините за гибелта на кораба са почти готови като остава единствено повторният подводен оглед на плавателния съд. dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Имало доказателства за оцелели от „Хера” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди