изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:58 EEST
Бойко не ще да е премиер с мандат на ДПС    
Политика
Не бих станал премиер с мандата на ДПС. От ДПС хем са преяли с власт, хем имат ангажименти за изпълнение към бизнеса и други държави, така че трябва да бъдат извадени от властта. Ще бъде национално предателство, ако се продължи в тази посока.


Това заяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в обръщението си по време на създаването на организацията на старейшините на партията, цитиран от Дарик и БГНЕС.
Борисов коментира още, че е обвинен неправилно за това, че е подал сигнали за корупцията в страната в ЕС. По думите на Бойко Борисов информацията, която той е подал е за конкретни сигнали за магистрала "Тракия", за "Кремиковци" и случаят "Куйович" и допълни, че не счита че е извършил предателство, а че управляващите са недоволни от него, защото им е развалил далаверата.
Неформалният лидер на ГЕРБ каза още, че Европа има големи очаквания от нас и допълни, че в партия ГЕРБ има хиляди българи мюсюлмани и никой няма нищо против тях, но има една клика, която ги лъже и казва как да гласуват като визира ДПС. Борисов посочи като кауза на ГЕРБ да извади БСП от властта и допълни, че първа задача е да бъдат върнати внуците в България, които ще оправят икономиката.
Градоначалникът на София коментира и слуховете, че Първа инвестиционна банка ще прекрати дейността си, като каза, че е говорил с много хора, включително и с министър Пламен Орешарски. Тези които са пуснали слуха, знаят нашата категорична подкрепа към цялата банкова система и всички мерки, които трябва да предприеме държавата, ние ще ги толерираме. Срив в банковата система не може да се получи, смята Борисов. ДАНС и прокуратурата знаят кой е пуснал слуха, както и това, че ние защитаваме банковата система у нас, допълни Борисов.  dir.bg
 


Сходни връзки

Бойко не ще да е премиер с мандат на ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди