изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:51 EEST
13-годишен удуши 9-годишната си братовчедка    
Ред и сигурност13-годишно момче уби 9-годишната си братовчедка в плевенското село Писарово. Убийството е станало вчера около 14 часа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Плевен.

Сигналът в РПУ Долни Дъбник обаче е подаден 7 часа по-късно от кмета на селото. При него е дошъл 62-годишният дядо на убиеца и жертвата и съобщил, че е намерен трупът на внучката му.
Пристигналите за оглед служители от местното РПУ и ОДП – Плевен установили, че по тялото има видими следи от насилие. Детето е било удушено със сезал. Тялото е откарано за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” – Плевен. След организирани бързи полицейски действия се установило, че извършител на убийството е 13-годишен неин братовчед, с който живеят в един дом.
Същия ден около 14 часа децата играели заедно край селото и между тях възникнал спор. Конфликтът прераснал в побой и момчето удушило 9-годишното момиченце. За да прикрие престъплението 13-годишният се върнал до селото и взел конската каруца на дядо си. Скрил тялото в канал край Писарово.
Вечерта родителите на 9-годишното момиче започнали да я издирват и разпитвайки научили за смъртта на детето, а после открили и тялото. Малолетният сам разказал с подробности за извършеното пред инспектор от детската педагогическа стая. За изясняване на обстоятелствата по престъплението е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани в прокуратурата. dir.bg
 


Сходни връзки

13-годишен удуши 9-годишната си братовчедка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди