изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 20 МАЙ



ОВЕН - Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си.

ТЕЛЕЦ - Наложените промени на работното място ще доведат и до промяна в стратегията ви по отношение на конкретен проект или колеги. В личен план ще подобрите отношенията си с партньора.

БЛИЗНАЦИ - Ще се погрижите за всичко, което планирате днес да приключи в рамките на деня. Градивните ви усилия ще ви държат в добра форма и ще съумеете да се организирате с времето си.

РАК - Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред.

ЛЪВ - Търсете сътрудничеството на хора, имащи опит в делата ви. Оптимисти сте по отношение на своя идея и ще работите по нея, реализирайки я в кратки срокове.

ДЕВА - Свикнали сте да не прибързвате в решенията си, но днес ще ви се наложи да бъдете по-практични. Добра реализация очаква онези от вас, които целенасочено ще се съсредоточат върху това.

ВЕЗНИ - Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка.

СКОРПИОН - Ще обсъждате финансови въпроси и свързаните с тях дела. Може да срещнете затруднения, но не унивайте. С желание и воля ще продължите, преодолявайки всичко, което възникне.

СТРЕЛЕЦ - Създайте си повече душевен уют, като се обградите с хора, които обичате много. Така ще дадете простор на творческите ви идеи и въображение, и ще подготвите бъдещите си изяви.

КОЗИРОГ - Служебните задачи търпят застой и вина за това имате вие. Не ви липсват желания, но за съжаление интереса ви не е траен. Открийте за себе си мотивацията, която би ви направила по-отговорни.

ВОДОЛЕЙ - Привличате към себе си вниманието на влиятелни хора и то благодарение на умението си аргументирано да защитавате идеите си. Това ще ви постави в изгодна позиция.

РИБИ - Поставили сте си ясни цели, което е предпоставка за вас да работите, без да си губите времето за дреболии. Препятствията са преодолими, независимо от високите ви амбиции.

Египетски хороскоп

Черната водна змия иска домашен уют

Митологичен хороскоп

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди