изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:09 EET
ВТОРИ ПРОЕКТ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ПОДГОТВЯ ТЕРВЕЛ    
ОбществоОбщинското ръководство на Тервел започна работа по подготовка на пакета с документи за кандидатстване по схема "Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води" на оперативна програма "Околна среда", съобщи зам.-кметът Дияна Илиева.

Проектното предложение включва доизграждане на канализационната мрежа на град Тервел с дължина от 9360 м улична канализация и още 4 296 м сградни отклонения и трасе за отвеждане на отпадните води до заустването им в пречиствателната станция. За целта тя ще бъде разширена, реконструирана и модернизирана.
Общината предвижда да кандидатства с проект за около 18 милиона лева, като - освен разходите за строителство, в бюджета ще бъдат предвидени суми за изготвяне на техническите проекти, заплащане на вече изготвените идейни проекти и прединвестиционни проучвания и други присъщи за сложността и спецификата на този вид инвестиция разходи.
На заседание на Общински съвет на Тервел в края на миналия месец бяха взети необходимите решения за кандидатстване на общината с този проект. НДТ

 


Сходни връзки

ВТОРИ ПРОЕКТ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ПОДГОТВЯ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди