изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ



ОВЕН - Можете да сте и по-добри, както на работното място, така и в отношенията си с околните, но това сте вие. Съдбата ще ви поднесе изненада, помагайки ви да получите онова, което желаете.

ТЕЛЕЦ - Податливи сте на настроението на времето и е възможно то да провокира у вас различни неразположения. В тази връзка се погрижете за себе си и за нещата, които харесвате и желаете.

БЛИЗНАЦИ - В повечето случаи днес ще се чувствате удовлетворени, изпълнени с енергия и желание да продължите напред. Срещата с привлекателна личност ще ви очарова и зареди с добри очаквания вечерта.

РАК - В стремежа си да сте полезни, ще направите възможно стартирането на добра инициатива, която ще се последва и от други. Интуитивно ще се предпазите от хора, които се домогват до вас.

ЛЪВ - Доверието, изградено между вас и партньорите ви освобождава от необходимостта да обяснявате на всяка крачка действията си, но не и да се вслушвате в мнението им.

ДЕВА - Финансови сделки и други важни събития ще определят значимостта на днешния ден за вас. Преди да пристъпите към вземането на решения се консултирайте с експерти по въпросите.

ВЕЗНИ - Задачи, различни от планираните ще наситят атмосферата с напрежение. Оперативността ви ще бъде подложена на изпитание, за това не се колебайте дълго. Бъдете смели.

СКОРПИОН - Свикнали сте да се справяте и сами в критични ситуации, нищо не може да ви изненада. Служебната натовареност ще подсили усещането ви за неудовлетвореност от възнаграждението ви.

СТРЕЛЕЦ - Стартирате проект, подготовката за който приключва. В процеса на работа ще възникват допълнителни изисквания, с които трябва да се съобразявате, но това няма да ви притесни.

КОЗИРОГ - Не се притеснявайте за делата си, умеете добре да подреждате приоритетите си, така, че са изключени неблагоприятни развития. Уверени и далновидни, ще подхождате прагматично.

ВОДОЛЕЙ - Приведете се в подходящата форма, позволяваща ви да доведете докрай нещата, с които сте се захванали. Имате добри възможности за напредък, стига да не си попречите сами.

РИБИ - Ще изявите уменията си в сферата на културата, правото, политиката, което освен финансови ще ви донесе и лични удовлетворение. Ще споделяте мисли с много подходящ човек.

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди