изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:03 EET
Безгрешна грешница в леглото    
Любопитно

Какво искат жените е един фундаментален въпрос, на който едва ли може да се отговори еднозначно. Или, ако някой се опита да го направи, вероятно ще употреби половината думи в речника и огромно количество хартия за целта.



Момичета, а знаете ли какво искат мъжете? Всъщност тук се предполага, че можем да отговорим бързо (и много първично-закачливо) – секс и храна.

Обаче анкета сред читателите на FOXNews обобщава най-досадните грешки на жените в леглото. Посочени от самите мъже.


Ако искате да се поучите от тяхното мнение, за което сме сигурни, че важи и тук, просто четете внимателно.

А ние само ще добавим, че има анкета, която посочва и основните грешки на мъжете. Скоро ще ви запознаем и с нея, то е неизбежно.

Мама през деня, изкусителка вечер

Ако през деня се грижиш за детето си или за цял отбор такива, то вечерта забрави тази роля. Постарай се да превключваш по-често на пикантна вълна в спалнята, а и не само, защото така поддържаш жегата между теб и партньора си.
На него вероятно ще му хареса да си ляга с „Джена Джеймисън“, но дори да не си толкова разкрепостена, влагай повече ентусиазъм. И остави домашните задължения за уикенда, не ги пренасяй в леглото.

Змия в леглото

Малко грубо се изразихме, но горе-долу така си го мислят представителите на силния пол, когато лежиш като препарирана. Важното е да не играеш ролята на труп в леглото, а да вдигаш шум и да се движиш.
Никой не обича да прави секс със студена змия. Пък и има ужасно много пози, които можете да пробвате заедно, не само мисионерската...

Не губи женствеността си

Колкото и да си затрупана с работа, не забравяй да поддържаш добрата си форма и женствения си външен вид. Липсата на грим, размъкнатото облекло, напълняването са врагове на сексуалността.
Все пак трябва да си атрактивна за половинката си въпреки ежедневието. Забрави козметичните процедури пред тях, освен ако не се мажеш с бебешко олио или лосион за тяло.
Не е особено еротично да облепиш лицето си с плодове и с лепкава консистенция с цвят на гущер, болен от жълтеница.
Мъжете предпочитат да си лягат със секси богиня или поне с тигрица, а не с готвачката. Или с чудовището от... собствената им баня.

Порното е забавно

Не упреквай половинката си, че гледа филми за възрастни. Първо, мрънкането е супер досадно. И второ, порното не е чак толкова лошо, можеш и ти да се включиш.
Пък и нали знаеш, има какво да се научи от палавите мацки в порно индустрията. Горещите филми могат да бъдат възбуждащи и за двама ви, просто опитай.

Мръсните думички

Не се притеснявай от тях, няма да те сметнат за луда.
Е, има мъже, които не държат да им провеждаш инструктаж за дълбочината на проникването или да им казваш какво точно да правят.
Някои обаче предпочитат именно това, а ако добавиш и малко агресия в тона, никак няма да сбъркаш. Пък и ако се справиш със срамежливостта си, ще преодолееш и задръжките си. А това е пътят към пълното удоволствие.

tialoto.bg

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

 


Сходни връзки

Безгрешна грешница в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди