изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:53 EET
ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ

ОВЕН - Потърсете си разтоварващи занимания, стреса ви идва в повече и спешно се нуждаете от спокойствие. Тревогите ви са на път да се свършат с победата, която ви предстои скоро.

ТЕЛЕЦ - На юристите и работещите в правната сфера им предстоят успешни изяви. С действията си ще помогнете на някого да възвърне вярата си в себе си, както и да подобри социалното си положение.

БЛИЗНАЦИ - Запазете присъствие на духа и не се оставяйте да ви владеят емоциите. Срочността на делата ви изисква това, както и да не позволявате на околните да злоупотребяват с вниманието ви.

РАК - С подкрепата на човек от обкръжението ви по-добре ще разберете същността на предстоящите промени, или вие ще ги разисквате с него. Предизвикателствата ще поддържат тонуса ви.

ЛЪВ - Ще жънете успехи, ако днес ви предстоят изпити и други лични изяви. Ще впечатлявате с високата си подготвеност, интелигентно присъствие и не на последно място упоритост.

ДЕВА - Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Ще обновите връзката си.

ВЕЗНИ - Денят ви ще е натоварен с много задачи. В плановете ви влизат и идеи, които обмисляте в последно време. Смело и отговорно ще изразите собствената си позиция и тя ще се възприеме.

СКОРПИОН - Ще се насочите към решаване на въпроси, свързани с бизнеса. Разумни и предвидливи, няма да прибързвате в решенията си, а търпеливо ще събирате информация и изслушвате партньорите си.

СТРЕЛЕЦ - Не злоупотребявайте с власт, ако се изкушите, ще съжалявате. Запазете доброто си име и покажете щедрост на характера си. Служебно пътуване ще ви донесе възможности за развитие.

КОЗИРОГ - Уверени и далновидни сте. Ще подхождате прагматично, като насочвате чуждите решения в своя полза. Но не злоупотребявайте с положението си, няма да ви бъде простено.

ВОДОЛЕЙ - Без особено желание ще се отнесете към работата си, но така е от доста време. Причините са различни при всеки, общото е чувството ви за независимост на мнението и свобода в действията.

РИБИ - Ще  преодолеете всичко, което ви пречи да бъдете себе си. Застъпничеството ви за някого ще ви постави в неблагоприятна ситуация. Внимавайте да не си навлечете неприятности.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди