изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:51 EET
Простреляха ”бяла якичка”    
Ред и сигурност Мъж е прострелян в София, около 9.30 тази сутрин, съобщиха от МВР цитирани от БТА.

Инцидентът е станал в кв. "Павлово", на ул. "Симеон Радев". 47-годишният Петър Каменов е с прострелна рана във врата и е настанен във Военно медицинска академия. Той ще бъде настанен в реанимацията на болницата с опасност за живота, съобщи за БГНЕС зам.-началникът на ВМА доц. Евгени Белоконски. "Каменов има прострелна рана в областта на шията с входно-изходно отверстие", обясни доц. Белоконски. Състоянието му е стабилно и е в съзнание.
Петър Каменов е регистриран в полицията за извършени икономически престъпления и за нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице.
Двамата му сина са били вкъщи по време на инцидента. Каменов е излизал за работа, а зад него е вървяла жена му. Пресичал е улицата на път към колата си, спряна на паркинга, когато са го простреляли, предаде "Фокус".
Петър Каменов е роден на 12 юли 1960 г. и е дипломиран експерт-счетоводител, сочи справка в системата "ДАКСИ". Той участва като управляващ във фирма "ОК - Каменов" ООД, регистрирано в Берковица с предмет на дейност счетоводни и одиторски дейности и данъчни консултации. Каменов участва и във фирмата "Каменов & СО" КДА със седалище в Кюстендил, с предмет на дейност проучване на пазари и изследване на общественото мнение.
Свидетели са разказали, че са видели мъж с черни дрехи и с бейзболна шапка минути след като е станал инцидентът. Според живеещи във входа на Петър Каменов, той и семейството му живеят под наем от няколко месеца. Според съседи той изглеждал заможен, но не бил конфликтен. Съседите си спомнят, че преди време мерцедесът на Каменов е бил разбит.
Единият от синовете на Каменов – Мартин, заяви, че баща му не е бил заплашван, нито е имал криминални прояви, предаде Дарик. Според съпругата на пострадалия той е имал проблеми с част от сътрудниците си във фирмата. dir.bg

ХРОНИКА НА ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА В БЪЛГАРИЯ 1993 г. – 2008 г.

 


Сходни връзки

Простреляха ”бяла якичка” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди