изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:32 EEST
ОБВИНЯЕМИ ЗА ГРАБЕЖ НА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ОСТАВАТ В АРЕСТА    
НовиниДобричкият окръжен съд остави зад решетките 34-годишния Стоян Д. Илиев и 21-годишния Николай А. Владимиров, които са обвиняеми по дело за грабеж.

На 28 март единият събудил около полунощ възрастен човек, с когото бегло се познавали, и го помолил да ползва домашния му телефон. Докато се правел, че говори по него, съучастникът му се нахвърлил върху домакина. Със заплахи и сила нападателите му отнели 210 лв. Двамата се определят като цигани, завършили са само 4 клас и са неженени. Според събраните доказателства по делото, извършителят на престъплението е Стоян Илиев, информират от Окръжния съд. Той многократно е осъждан, като последната му присъда е от 2006 г. Той непрекъснато сменя населеното място, където живее. Николай Владимиров пък е многократно осъждан, като при последната присъда е освободен предсрочно през 2007 г. Нападението над възрастния човек е извършено в срока на условната му присъда. След грабежа той се укрил от полицията и е бил обявен за общодържавно издирване. Добричкият окръжен съд не е приел за основателни мотивите им да искат промяна на мярката си за неотклонение и е постановил да останат в ареста.
 


Сходни връзки

ОБВИНЯЕМИ ЗА ГРАБЕЖ НА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ОСТАВАТ В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди