изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:15 EEST
ДВАМА АБИТУРИЕНТИ ОТЛИЧНИЦИ ИЗПРАТИ ПО-ДОБРИЯТ ВЕСТНИК    
ОбществоДвама абитуриенти - деца на наши колеги, изпрати тази година екипът на По-добрия вестник. Не без гордост споделяме, че и двамата са отличници.

С много емоции и пожелания за попътен вятър преминаха празничните дни на завършването на средното образование за Пламен Димитринов Стефанов - син на отговорния секретар в НДТ Дияна Стефанова. Младежът прекрачи за последен път училищния праг на природо-математическа гимназия "Иван Вазов", където бе в 12 "ж" клас в паралелка по математика и информатика. Точно на 24 май бе абитуриентския бал на Пламен, в ресторант "Добруджа" заедно със съучениците той изкара една незабравима нощ, изпълнена с много настроение, но и с мъничко тъга от раздялата. Младежът получи страхотни подаръци по случай дипломирането си, щастливите му родители Дияна и Димитрин го зарадваха с лек автомобил "БМВ". Втората бална вечер, или по-скоро няколкото бални дни, на Пламен и класа му ще са в Слънчев бряг. Пламен вече е избрал категорично своя път в живота - решил е да плава и си е избрал специалността "Корабоплаване". На предварителните изпити в Техническия университет е изкарал висока оценка, предстои му до покаже знанията си и във Военно-морското училище в морския град.
С лентичка "Отличник" бе на 24 май и Божана Димитрова Стоева - дъщеря на шофьора на НДТ Димитър Стоев. Младата дама завърши средното си образование в 12 "в" клас в СОУ "Любен Каравелов". Емоции, прекрасно настроение и усмивки съпътстваха абитуриентския й бал, който бе на 20 май в ресторант "Добруджа". На 20 май пък класът й отпътува за Банско и сега е в Гърция за няколко дни. Божана също вече е решила по кой път в живота да продължи. Тя ще кандидатства в икономическа специалност в Стопанска академия в Свищов. Там брат й Стамен догодина ще бъде четвъртокурсник.
Екипът на По-добрия вестник честити дипломирането на Пламен и на Божана! Успешни кандидатстудентски изпити, на които да представят най-доброто, на което са способни, е първото пожелание, което им отправяме! Пълни с шестици студентски книжки, защото сме сигурни, че ще бъдат приети - е второто! И още - младостта им да бъде изпълнена с щастие, да жънат само успехи в бъдеще, с труд и късмет да сбъднат всичките си мечти - желаем им го от сърце! НДТ

 


Сходни връзки

ДВАМА АБИТУРИЕНТИ ОТЛИЧНИЦИ ИЗПРАТИ ПО-ДОБРИЯТ ВЕСТНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди