изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:47 EEST
Задържаха двойните убийци от Камчия    
Ред и сигурност
Двама души, обявени за общодържавно издирване за убийство, са задържани във Варна, съобщи директорът на ОДП в крайморския град комисар Димитър Димитров, предаде БТА.


Арестуваните Мартин Симеонов и Илчо Адамов са обвинени за отвличането и убийството на Венцислав Евтимов и Димитринка Пекова. Престъплението е извършено през май миналата година. Телата на двамата бяха открити в река Камчия. Те са умъртвени по особено жесток начин.
В продължение на една година уличените в убийствата са се укривали в Разградско, в Бяла и на адреса в квартал "Аспарухово", на който са задържани в понеделник, обясни Димитров. Заедно с тях са арестувани още четирима души, които са били ятаци на издирваните. Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения за лично укривателство.
Точно преди година бе арестуван шефът на фирма “Трансинс” Николай Николов, за когото тогава вътрешният министър Румен Петков обяви, че е "фактическият убиец" на Венцислав Евтимов и Димитринка Пекова, макар до момента да се смяташе, че той е подбудител на престъплението

dir.bg

 


Сходни връзки

Задържаха двойните убийци от Камчия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди