изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:38 EEST
БЛИЗКИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ИСКАТ СРЕЩА С МИХАИЛ МИКОВ    
ОбществоБлизки на безследно изчезналите млади хора от Добрич настояват за среща с новия министър на вътрешните работи Михаил Миков.

Това съобщи пред журналисти Кръстинка Великова - майка на Румяна Иванова, която е в неизвестност от 1998 година. Новият министър обеща промени - ние можем да му посочим кой трябва да си отиде, каза майката.
Кръстинка Великова припомни, че през 1989 година са изчезнали 7 души и до момента нито един случай не е разкрит. "Децата ни изчезнаха по времето на Богомил Бонев. Срещахме се с министрите Емануил Йорданов и Румен Петков, благодарни сме за това, което направиха, но хората им на столовете ги лъжат, че работят", категорична бе Кръстинка Великова. Тя допълни, че лично още преди 10 години  е посочила виновника за изчезването на Румяна. "Знаят престъпника. Във вечерта на изчезването той прави обир в дома ни, а вратите са блиндирани, не са разбивани. Признава си за кражбата. Просто няма кой да си свърши работата", категорична е жената.
Като всеки изгорял родител, като майка, искам да знам какво се е случило с дъщеря ми и така да затворя очи, сподели още Кръстинка Великова. Да си в неведение е страшно, допълни тя. НДТ 

 


Сходни връзки

БЛИЗКИ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ИСКАТ СРЕЩА С МИХАИЛ МИКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди