изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:57 EEST
APOCALYPTICA ТРЪГВА НА ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ОТ КАВАРНА    
НовиниС голям концерт на площада в Каварна на 31 май момчетата от финландската група Apocalyptica ще започнат своето европейско турне тази година. Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

Концертът ще постави официално и началото на новия туристически сезон в общината. Apocalyptica идват за втори път в Каварна. Преди тях на сцената в морския град ще излезе групата Strrings.
Очакванията на морското кметство са за добър туристически сезон. "През този сезон базата ни се увеличава с нови два четиризвездни комплекса" - каза още Ц. Цонев. Към момента капацитетът на легловата база на Каварна наброява 3 620 легла, каза Коста Аргиров - началник на отдела по туризъм в кметството. Лицензираните нови легла в частни квартири са 66 броя. Отсега на 100 % е заета базата в периода на летните концерти, станали традиция в общината и донесли славата на Каварна като българската рок-столица.
 


Сходни връзки

APOCALYPTICA ТРЪГВА НА ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ОТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди