изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:45 EEST
Атанас Атанасов: Делото “Сови” има директна връзка с оставките в Агенция “Митници”    
ПолитикаСофия. Делото “Сови” има директна връзка с оставките в Агенция “Митници”. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от ДСБ Атанас Атанасов,

предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Много отдавна се водят преговори между коалиционните партньори, и сега БСП е решила, че в момента НДСВ не може да реагира. НДСВ са отстъпили”, коментира Атанасов за оставките в Митниците.
“Делото “Сови” съществува и по него се укрива информация, заради това, че става въпрос за ДПС”, категоричен бе Атанас Атанасов. Според него – причината е, че управляващите се притесняват от това, че разкриването на данни за корупция за ДПС може да разклати правителството.
Делото “Сови” е известно в МВР и ДАНС. То е свързано с т.нар. разработка “Запалка”. “Делата са две. Смятам, че парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред трябва да поиска и двете дела. Днес ще предложа това на заседанието”, каза депутатът. Той призова вътрешният министър Миков да се яви във вътрешната комисията, за да бъде изслушан по делото “Сови” и разработката “Запалката”.
“Изпратеното от вътрешния министър Михаил Миков писмо до Вътрешната комисия във връзка с делото “Сови” е поредното доказателство, че когато става въпрос за корупция с ДПС, управляващите винаги ги защитават. На практика от него не сме получили информация. Недопустимо е така да се комуникира с парламента. Убеден съм, че в конкретния случай Миков направи голяма грешка”, подчерта Атанасов.
Той припомни случая със срещите на бившия вътрешен министър Румен Петков с братя Галеви. “Когато поставих публично въпроса, Румен Петков твърдеше, че съм се объркал. Михаил Миков сега също твърди, че съм се объркал. Сигурен съм в това, че такова дело има и ще го принудя да го представи във Вътрешната комисия”, категоричен бе тъмносиният депутат.
Цветана ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Атанас Атанасов: Делото “Сови” има директна връзка с оставките в Агенция “Митници” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди