изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:53 EEST
"НАШИЯТ СЕГМЕНТ Е НАЙ-АКТИВНАТА ЧАСТ НА ОБЩЕСТВОТО"    
Политика
Това заяви във вторник в Добрич председателят на партия "Лидер" Кънчо Филипов, който присъства на учредителната конференция на партийната структура в града

Във вторник вечерта в залата на НТС се събраха 75 души, които учредиха структура на партия "Лидер" в Добрич. Гости на учредителната конференция на партията бяха нейният председател Кънчо Филипов и организационния секретар Петър Петров.
Пред журналисти Филипов заяви, че "Лидер" ще работи за създаване на по-добри условия за работа на българския бизнес. "Нашият сегмент е най-активната част на обществото. Смятам, че тези хора ще дойдат при нас, защото именно те са и най-пасивната част на обществото - много дълго време са лъгани, обеззверени са, а това са хората, които ръководят своите фирми и знаят как да управляват" - каза Филипов. Според него досега през изминалите 18 години на прехода много хора са се опитвали да управляват държавата, но те не притежават нужния опит, допълни партийният лидер. Според ЛИДЕР-ите преходът на страната ни е вече завършен и страната ни има реални възможности да върви по европейски път, след приеманите ни за член на ЕС. На въпрос нужен ли е закон за лобизма, Филипов категорично заяви, че трябва да има такъв закон, който да подобри условията за бизнес в страната.
Учредителите на "Лидер" в Добрич си избраха за председател д-р Георги Бакърджиев. Пред НДТ самият новоизбран председател заяви: "Аз съм на 66 години. Работя като експерт в РЗОК и имам и частен бизнес. Навремето бях сред учредителите и на СДС в Добрич през 1989 г.".
 


Сходни връзки

"НАШИЯТ СЕГМЕНТ Е НАЙ-АКТИВНАТА ЧАСТ НА ОБЩЕСТВОТО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди