изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:31 EEST
Първият чуждоезиков кабинет в Добрич с e- beem system е в СОУ "П.Р.Славейков"    
ОбразованиеПървият кабинет по чуждоезиково обучение в Добрич с e- beem system бе открит вчера в СОУ "П.Р.Славейков".

На тържеството присъстваха кметът на Добрич Детелина Николова, кметът на Каварна Цонко Цонев, който е един от основните спомоществователи за изграждането на модерния кабинет, Началникът на РИО на МОН Рина Иванова, експерти от РИО, представители на община Добрич и на училищния съвет при СОУ "П.Р.Славейков".
"Само няколко минути в този прекрасен кабинет ми бяха достатъчни да си спомня условията, при които ние се обучавахме. Бъдете здрави и силни, и много амбициозни, и знайте, че всички, които ви обичат, ще ви подкрепят и помагат по пътя нагоре" - това бе пожеланието на Детелина Николова към учениците от чуждоезиковите паралелки. От своя страна Цонко Цонев направи подаръци на децата и на училището - диск на "Менуър", след като обаче учениците му отговориха на въпросите "Наско на коя група е фронтмен" и "Какъв фестивал се провежда в Добрич". Прозвуча химнът на България, изпълняван от "Менуър".
Системата e- beem system дава възможност за конферентни уроци. Онова, което се работи в класната стая, да се вижда в класната стая на училище в чужбина. Направеното на бялата дъска се запомня в компютъра и може да се извика винаги при нужда, обясни Елка Митева, преподавател по английски език в СОУ "П.Р.Славейков".
"Идеята за този кабинет се роди сред колегите и ръководството, но бе реализирана благодарение на родителите и на Училищното настоятелство", подчерта директорът на училището Георги Георгиев. Общата стойност на инвестицията е над 10 хиляди лева, от които 7 хиляди са осигурени от училищното настоятелство и дарители, а останалите – от бюджета на училището.
 


Сходни връзки

Първият чуждоезиков кабинет в Добрич с e- beem system е в СОУ "П.Р.Славейков" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди