изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:17 EET
Ирена Кръстева попълва медийната си империя    
Новини
Ирена Кръстева вече е собственик и на спортния всекидневник "Меридиан мач". Така тя придобива 42% в дружеството "Обединени български вестници", което пък държи 90% от печатницата ИПК Родина.


Преди година бившата директорка на спортния тотализатор закупи от Петьо Блъсков други два национални всекидневника - "Монитор" и "Телеграф", и седмичника "Политика".
В редакционното каре на вестник "Меридиан мач" вече пише, че той се издава от "Нова българска медийна група", която е собственик на трите издания, предаде БГНЕС.
"Монитор", "Политика" и "Телеграф" бяха продадени заедно с недвижимо имущество и дялове от издателския комплекс "Родина". В него участват издателите на "Банкер", "Стандарт", "Новинар", "Дума" и "Меридиан мач". Ирена Кръстева се смята за близка до средите на ДПС. Неин син е широко известният Делян Пеевски, освободен и впоследствие възстановен като зам.-министър на бедствията и авариите под натиска, естествено на ДПС.
Ирена Кръстева е директор на БСТ по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски, назначена в началото на 2002 г., непосредствено след като Васил Иванов-Лучано поема спортното министерството. В периода 2001-2003 г. Кръстева управлява държавната фирма “Олимпика“ ЕАД, по-късно преименувана на Национална спортна база. В качеството й на директор на “Олимпика“ името на Кръстева се свързва с подозрения за сделки със спортни имоти с участието на частната “Проект строй“. dir.bg
 


Сходни връзки

Ирена Кръстева попълва медийната си империя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди