изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:09 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ

 

ОВЕН - Тенденцията на успешни делови и лични изяви при вас продължава. Като потвърждение на това ще се включите в проект с международно участие и ще проведете редица срещи, имащи отношение към бизнеса.

ТЕЛЕЦ - Застоят в делата ви ще остане в миналото. Запазили сте свежото си чувство за хумор и то ви помага да погледнете от друг ъгъл. Новите развития ще подтикнат онези от вас, които са с високи амбиции.

БЛИЗНАЦИ - Ще пътувате по служебни дела, а някои от вас и в чужбина. Започващо мероприятие с международно участие ще привлече представители на политическите и бизнес-среди измежду вас.

РАК - Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана.

ЛЪВ - Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили, ще благоприятства следващите ви стъпки.

ДЕВА - Очаквате и работите за това, промените да навлязат по-бързо в живота ви. Днешния ден ще благоприятства развитието им. Бизнес-начинанията ви ще ви срещнат с идеалните за работа хора.

ВЕЗНИ - Погрижете се да приключите започнатите задачи, дори работният ви ден да продължи до късно. Силите ви ще стигнат и за повече, щом имате добра мотивация. Активността ви ще се повиши.

СКОРПИОН - Занимаващите се с бизнес имат шанс да увеличат доходите си с финансови и търговски операции. Притесненията ви няма да се сбъднат и спокойно ще продължите да следвате интересите си.

СТРЕЛЕЦ - Приключвайки успешно започната задача или дългосрочен проект, ще създадете условия за повишаване в служебната йерархия или за други положителни развития в живота ви.

КОЗИРОГ - Целомъдрено ще подходи към едно изкушение и няма да му позволите да ви отклони от намеренията ви. Вечерта нещата стоят по друг начин, ще се погрижите да споделите доброто си настроение с партньора.

ВОДОЛЕЙ - Добрите ви страни са неизброими и с поведението си привличате вниманието. Често в отговор на това срещате неразбиране. Отговорете си сами за себе си доколко вие се съобразявате с тях.

РИБИ - Работа ще ви носи удовлетворение, а постигнатите договорености ще са в подкрепа на усилията ви. При някои от вас са възможни непредвидени разходи, които ще ви създадат напрежение.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди