изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:09 EEST
ПРИМАТА НА БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА ЩЕ ПЕЕ ЗА ШАБЛЕНЦИ НА ПРАЗНИКА ИМ - 2 ЮНИ    
Новини

Лили Иванова ще изнесе концерт на празника на Шабла – 2 юни, съобщиха от черноморската община. Примата на българската естрада ще гостува на шабленци по покана на кмета на града Красимир Кръстев.



Почитателите й я познават чрез емблематичните й песни "Камино", "Стари мой приятелю.." и други, но навярно малцина знаят, че тя е номинирана от Международната асоциация на жените, като една от най-прочутите жени на 20 век. Дълъг е списъкът с наградите и отличията на примата, но най-високата от тях е орден "Стара планина".

Лили Иванова няма нужда от представяне, нея не можеш да сбъркаш с нищо и по нищо. Музиката й може да разтопи и най-коравото сърце, а това е така, защото според Лили песента е нейното светоусещане и един ден без музика е загубен ден.

Все така чаровна и със завладяващ глас примата на българската естрада продължава да държи в плен почитателите си  и със сигурност  така ще бъде  на 2 юни в 20 часа на площада в Шабла. НДТ

 


Сходни връзки

ПРИМАТА НА БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА ЩЕ ПЕЕ ЗА ШАБЛЕНЦИ НА ПРАЗНИКА ИМ - 2 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди