изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:04 EEST
С ГРАНДИОЗЕН КУПОН "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" ОТБЕЛЯЗА 15-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН    
НовиниДепутат, бивш и настоящ областен управители, бивш и настоящ кмет, много бизнесмени, фермери и приятели събра "Добрички панаир" на незапомнен коктейл в комплекс "Простор"

Около 250 гости от цялата страна събра на грандиозен коктейл в спортен комплекс "Простор"  "Добрички панаир" АД и неговия очарователен изпълнителен директор Екатерина Димова. Много приятели, партньори и клиенти събра дружеството за купона по случай 15-ия си рожден ден. Спокойно може да се твърди, че тържеството бе незапомнено. За пръв път залата на СК "Простор", в която е имало какво ли не - спортни състезания и изложения на селскостопански стоки и инвентар, пчелни продукти или стоки на хранително-вкусовата промишленост, сега се превърна в бална зала. С много стил и цветни акценти в цветовете на "Добрички панаир" - зелено и жълто, бе издържана украсата на залата. Безброй букети, подаръци и пожелания за още много успехи получи домакинята на тържеството. То бе уважено от един от най-сериозните приятели на "Добрички панаир", човек, помогнал много за развитието на изложението - бившият земеделски министър, настоящ депутат Венцислав Върбанов. Присъстваха областният управител д-р Ердинч Хаджиев, както и бившият губернатор Иван Иванов, кметът Детелина Николова и предшественикът й Лъчезар Росенов, гости от фирмите и организациите акционери, много бизнесмени, арендатори, приятели.
"През тези 15 години името на Добрич като панаирен град не само у нас, но и в чужбина. "Добрички панаир" вече е визитна картичка на Добрич", каза в поздрава си към всички гости Екатерина Димова. Тя благодари на всички, които са помагали на "Добрички панаир" през годините и го подкрепят и до днес. Изказа специална благодарност на Венцислав Върбанов и на Иван Христов, които помогнаха на "Добрички панаир" да заеме своето място в панаирния живот на България. Тя поздрави и екипа, с който работи, защото той заслужава този празник. При поздрава си кметът Детелина Николова сподели, че в панаирния календар на България "Добрички панаир" зае своето заслужено място. Не е далеч времето, когато той ще превърне града ни в европейска столица на агробизнеса, каза тя. И добави удовлетворението си от фирменото и професионално израстване като пожела още много успехи- "Волно или неволно, аз се превърнах в част от всички събития, които се случват тук. За тези 15 години "Добрички панаир" много се промени и  вече не е това, което беше. Постигна се много. За тези 15 години България не е същата, земеделието ни не е същото и "Добрички панаир" даде своя принос за провеждането на реформата в българското земеделие, защото тук са проведени много дискусии, оттук са излезли много предложения. Бъдещето на "Добрички панаир" зависи от всички нас. Добрич се превърна в естествен център за българското земеделие. С възможността за изграждане на нов изложбен комплекс тук ще стане истински европейски панаирен център", каза в приветствието си Венцислав Върбанов. " За 15 години "Добрички панаир" се утвърди като много сериозно изложение. Той привлече тук сериозни изложители на световно ниво и стана притегателен център за агробизнеса на цяла България", каза пред присъстващите областният управител д-р Ердинч Хаджиев.
Купонът продължи до вчера. За кетъринга се бе погрижил професионалният екип на ресторант "Централ", а за доброто настроение на гостите принос имаха квартет "Дивертименто" от Варна, младите изпълнители на спортни танци от клуб "Фантастико" и невероятната звезда от "Мюзик Айдъл" Кремена Димитрова.
 


Сходни връзки

С ГРАНДИОЗЕН КУПОН "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" ОТБЕЛЯЗА 15-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди