изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:24 EEST
ДА ЗАПАЛИМ СВЕЩ В ПАМЕТ НА ТАНЯ    
НовиниДа запалят виртуална свещ в памет на загиналата в резултат на нелепа случайност Татяна Попова могат вече всички нейни близки, приятели и познати.

Нужно е само да посетят сайта www.rossenov.com в секция In Memoriam в лявата част на сайта. Там те могат да запалят свещ в памет на Таня, независимо къде по света се намират. " Нелепа случайност прекърши живота на Татяна Попова, съдружник и управител на "Смарт-Рей Консултинг" и "Тийм Консулт". Трудно е да се повярва, че го няма човекът, който зареждаше с енергия всичко, до което се докоснеше. За тези, които работехме с Таня, за партньорите и клиентите ни, смъртта й е огромна загуба. ня влагаше сърцето и душата си в това, с което се заемаше. С ум и мислене на изследовател, с разностранни познания, с неизчерпаема работоспособност, тя се впускаше смело в нови предизвикателства и успяваше навсякъде.
Таня беше прекрасен човек - открит, честен, сърцат. Тя вярваше в доброто и справедливостта, радваше се на живота, не се плашеше от никакви трудности, беше готова да помогне на всеки - да насърчи, да подкрепи, да утеши.
Винаги усмихната, забързана, устремена към мечтите си...
Такава ще остане в спомените ни, се казва в обръщението към всички, пожелали да почетат паметта на Таня.
 


Сходни връзки

ДА ЗАПАЛИМ СВЕЩ В ПАМЕТ НА ТАНЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди