изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:44 EEST
КУКЛЕН СПЕКТАКЪЛ И НАД 1500 СЛАДОЛЕДА ПОДАРЯВА "ИЗИДА" НА ДЕЦАТА    
НовиниБогатата програма за децата на Добрич ще започне още от 9,30 ч. днес с детски пленер за туристическо лого и мото "Моят град Добрич". Пленерът се организира в градския парк "Свети Георги" и в него ще участват над 100 ученици от специализираните паралелки по изобразителни дейности и школи по изобразително изкуство.

Младите художници ще вложат своите идеи и фантазии как трябва да изглежда туристическия символ на Добрич. Поканени са и всички желаещи да споделят с рисунка своите виждания по темата. По време на всички инициативи фирма "Изида" ще изненада палавниците със сладоледени изкушения, осигурени специално за Международния ден на детето. Празникът продължава на спортните площадки и кортовете в парка със спортно-развлекателното шоу "С пешеходко играй и се весели" за децата от детските градини.  Детското шоу се организира от Общината, Сдруженията с нестопанска цел "Пешеходко", "България Вита" и служба КАТ. Над 500 деца от детските градини ще се надпреварват в спортни игри и забавления. За всички участници са подготвени атрактивни въпроси, които ще демонстрират техните знания  за безопасността на движението. От 30 май до 2 юни децата от детските градини ще раздават на водачите на МПС листовки с указания за пешеходците и водачите на МПС. "С обич към децата" е фолклорният музикален спектакъл на 30 май от 19.00 часа в Летния театър, който ще очарова с добруджански чар всички зрители и гости. В него ще участват танцьорите и изпълнителите от ансамбъл "Добротица" и хореографските паралелки от детските градини.
На 1 юни от 10.00 часа на площад "Свобода" пред хотел "България" ще започне детски празник под мотото "Детство здравей" с участието на индивидуални изпълнители и колективи при Центъра за работа с деца. В 10.30 деца от 4 до 6 години ще се състезават в миниформула на площад "Свобода". Малките шофьори ще се надпреварват с мини автомобили в различни дисциплини. Най-добрите ще получат атрактивни награди, осигурени от Общината. В същия ден децата на Добрич ще могат да гледат безплатно от 11.00 часа кукления спектакъл "Кучето, което се научило да лае'" по Джани Родари. Билетите за представлението са осигурени от фирма "Изида" със собственик Младен Матеев. Богатата детска програма ще завърши с градинско парти на децата от ЦДГ "Слънчице". 
 


Сходни връзки

КУКЛЕН СПЕКТАКЪЛ И НАД 1500 СЛАДОЛЕДА ПОДАРЯВА "ИЗИДА" НА ДЕЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди