изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:05 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗПРОСТРАНЯВАНАТА В БЪЛГАРИЯ ВИАГРА Е МЕНТЕ    
ЛюбопитноТова каза вчера, на пресконференция, председателят на парламентарната комисия по здравеопазване доц. Борислав Китов. Той е на мнение, че Добруджа има нужда от университет, но било утопия да се смята, че общината може сама да го изгради. "Хапчетата "Виагра" се разпространяват в аптечната мрежа у нас незаконно, тъй като не са регистрирани. По тази причина всичко, което се появи е менте" - това заяви доц. Китов.

В ТУБИ ЗА ОТРОВИ СЪХРАНЯВАТ МЛЯКО

Хора от добричкото село Овчарово използвали тубите за препарати за растителна защита за съхранение на произведеното от тях мляко, алармира вчера координаторката на проекта "Екологичен контрол върху препаратите, използващи се в земеделието" Веска Вълчева. Тя обясни, че работещите по проекта провеждат срещи в селата от региона и разясняват как да бъдат съхранявани препаратите, които са силно токсични. Именно на такава среща хората от селото сами споделили, че миели тубите и после ги пълнени с мляко.
НДТ - 2 юни 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗПРОСТРАНЯВАНАТА В БЪЛГАРИЯ ВИАГРА Е МЕНТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди