изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:54 EET
Как градче в Италия реши проблема с българите    
По света
Чужденците, които искат да станат жители на град Монтекатини Терме, в област Тоскана, ще трябва да докажат наличието на минимум 5142 евро годишен доход на човек, както и че разполат с годно за нормален живот жилище.


Българите и румънците пък ще трябва да разполагат и с разрешение от Единното бюро за имиграцията. Така гласи разпореждането на кмета на известния с минералните си извори курорт Еторе Севери.
Мерките са част от програмата, която трябва да гарантира сигурността на жителите в града, както и отдалечаването от него на чужденците без работа, които са сред най-честите извършители на престъпления. Според разпореждането минималният доход за имигрант с още двама души в семейството му е от 10 285 евро годишно.
От имигрант с повече от двама роднини на негова издръжка пък ще се изисква 15 428 евро минимален годишен доход. Мерките предвиждат още и жилищна площ от минимум 9 кв.м на човек. Освен това, един имигрант няма да може да дава подслон в жилището си на повече от 6 души.
В Монтекатини Терме има 20 000 жители.
dir.bg
 


Сходни връзки

Как градче в Италия реши проблема с българите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди