изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:01 EEST
ПЕТ ДНИ ДО ЕВРО 2008    
СпортПЕТ ДНИ ДО ЕВРО 2008

Мирослав Клозе фаворит за голмайстор на първенството

Германският национал Мирослав Клозе е фаворит за спечелването на приза голмайстор на Евро 2008 според световният букмейкър sporting bet. Шансовете на Клозе се оценяват с коефициент 9.00. Зад него се нареждат атакуващият халф на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и голмайсторът на Ливърпул Фернандо Торес с 10.00. Италианецът Лука Тони е с 11.00, а холандецът Рууд ван Нистелрой - с 15.

 

 

фернандо Торес: Испания не е фаворит на Евро 2008


Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес сподели в интервю за мадридския вестник ”Ас”, че неговата родина не е сред фаворитите за Евро 2008. Младият нападател каза, че е останал доволен от дебютния си сезон за Ливърпул, в който стана голмайстор на тима. „На нас ни е залепен етикет с надписа „фаворити”. Ние не сме фаворити. Фаворити са тези, които се печелили световни първенства – Италия или Франция, която стана втора и спечели Европейското", коментира Торес.

 

 

Александър Фрей с рекорд за Швейцария

Капитанът на швейцарския национален отбор Александър Фрей подобри рекорда на страната си за най-много отбелязани попадения, съобщава официалният сайт на ФИФА. Единият от домакините на Европейското първенство победи с 3:0 Лихтенщайн, като два от головете вкара нападателят на Борусия (Дортмунд). 28-годишният Фрей записа своя гол номер 35 за Швейцария и изпревари Кубилай Туркулмаз, който е с 34. Швейцария играе срещу Чехия в мача на откриването на Евро 2008 на 7 юни.  

 

Донадони: Със сигурност ще играем с трима нападатели

Наставникът на Италия Роберто Донадони заяви, че неговият тим ще играе с трима нападатели на предстоящото Евро 2008, съобщава официалният сайт на УЕФА. „Окончателният състав за първия мач ще го определя непосредствено преди срещата. Едно е сигурно – ще играем с трима нападатели. Най-много харесвам универсално играещи футболисти, които са еднакво полезни във всички фази на играта. Тактиката ни и това, как ще я изпълним, също е от огромно значение”, заяви Донадони.
Италия започва участието си на Евро 2008 срещу тима на Холандия на 9 юни, а останалите тимове в групата са Франция и Румъния. 
 

 

Един милион евро за всяка победа ще получат гръцките футболисти

 

Футболистите от националния отбор на Гърция поискаха от футболната федерация на страната 150 хиляди евро премия за всеки играч, ако националният отбор излезе от групата си и попадне в осмицата на най-силните, съобщава „Спортс”. От организацията обаче са счели, че исканията на футболистите са завишени и нереални, и са предложили следния вариант: за всяка победа отборът ще получи 1 милион евро, за равенството – половин милион.

 

 

Буларуз замени Бабел в състава на Холандия

 

Халид Буларуз ще замени контузеното крило Райън Бабел в състава на Холандия за Евро 2008, съобщава официалният сайт на шампионата. Защитникът Буларуз е собственост на Челси, но прекара сезона под наем в Севиля. Футболистът на Ливърпул Бабел получи травма в глезена по време на тренировка вчера и е аут за няколко седмици.

 


Сходни връзки

ПЕТ ДНИ ДО ЕВРО 2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди