изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:14 EEST
„ДОБРОТИЦА” ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА ЗА БАЛКАНСКИЯ СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ    
СпортДнес волейболистите на „Добротица” ще се съберат на първа тренировка при подготовката си за VІ открит балкански работнически спортен фестивал, който ще се проведе в Албена от 11 до 15 юни.

През миналата година състезателите от добричкия клуб станаха сребърни медалисти в плажния волейбол на ІІ Световни работнически игри и заеха престижното пето място на волейбола в зала. След успешното си представяне в Регионалния шампионат през този сезон, където те се класираха на второ място (само на 1 точка след шампиона), амбициите на ръководството са отборът да бъде сред призьорите и в предстоящите работнически игри.

Участието на „Добротица” ще се осъществи благодарение на финансовата подкрепа на две от най-стабилно развиващите се компании в страната - „Ксела България” от София и варненския холдинг „Планекс”. Добричките волейболисти ще се състезават в игрите в Албена от името на клуб „Добротица”, но върху екипите си ще носят рекламните лога и на двамата си дарители. Със свой дял при финансиране на отбора се включи и Община Добрич.

Тренировки в зала „Добротица” ще започнат 14 волейболисти, като преди откриването на игрите техническото ръководство на клуба ще определи кои 4 състезатели ще се представят в плажния волейбол и кои на волейбола в зала. НДТ

 

 


Сходни връзки

„ДОБРОТИЦА” ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА ЗА БАЛКАНСКИЯ СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди