изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:40 EEST
“ИЗИДА” ПОДАРИ НА ДЕЦАТА ТЕНИС, ХУБАВИ ЕМОЦИИ И МНОГО СЛАДОЛЕД    
НовиниМного тенис, хубави емоции и лятно настроение със сладоледите на “Изида” получиха децата на 1 юни – Деня на детето, от едноименния тенис клуб в Добрич.

Домакините организираха турнири за деца, като за първи път участниците не бяха разделени във възрастови групи и полове, а в групи в зависимост от това доколко са напреднали с тениса. В надпреварите се включиха и състезатели от Силистра и Дулово. При по-ранно започналите да се занимават с този спорт победител стана тенисист от крайдунавския град. Във втората група турнирът бе спечелен от Ваня Събева, която на финала победи Ивета Стоянова с 6:3. Стеляна Иванова триумфира в утешителния турнир. В следващата група Мира Енчева надделя в спора за първото място над Светлин Георгиев с 6:2, а Самуил Тинев завърши първи в утешителния турнир. Димана Митева спечели турнира при още по-напредналите, като в изключителен финален сблъсък се наложи с 6:4 над съотборничката си Ива Иванова. В утешителния турнир № 1 стана Павел Господинов, след като надделя с 6:1 над Руслан Димов. При най-напредналите Радослав Петков победи с 6:3 Драгомир Дралчев. Всички участниците са получили сладоледи от президента на клуба Младен Матеев, а най-добрите са си тръгнали и с красиви грамоти.

Днес на кортовете на “Изида” ще се проведе двойков турнир за деца, тъй като денят за тях е неучебен. НДТ

 


Сходни връзки

“ИЗИДА” ПОДАРИ НА ДЕЦАТА ТЕНИС, ХУБАВИ ЕМОЦИИ И МНОГО СЛАДОЛЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди