изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
Труп на заклано дете извадиха от тоалетна    
Ред и сигурност
Труп на 8-годишно момче са извадили вчера полицаи от външна тоалетна в частен дом в село Лудогорци, община Исперих.


Това съобщи фоторепортерът БТА за Разградска област Мехмед Азиз, който е присъствал на мястото на инцидента.
На 30 май детето е изчезнало от дома си и е било обявено за издирване. Според жител на селото, участвал в акцията по ваденето на трупа, момчето е било с прерязано гърло. Освен порезна рана на шията, детето е имало и фрактури на черепа – съобщиха директорът на ОДП-Разград Кръстю Сотиров и окръжният прокурор Огнян Дамянов. Тялото е откарано за съдебно-медицинска експертиза в МБАЛ-Разград.
Осемгодишният Ердоан вероятно е убит от семейството си. Това съобщи за БТА кметът на селото Айдън Исмаил. Детето е изчезнало от дома си на 30 май следобед. Майка му 42-годишната Салмие си помислила, че е отишло да бере череши в покрайнините на селото заедно с други деца, разказа кметът. Когато вечерта Ердоан не се прибрал в къщи, тя се обадила в кметството, а от там сигнализирали полицията.
Детето и майката са родом от с. Подайва, община Исперих. Преди десетина дни Салмие пристигнала с майка си и с двете си деца - 8-годишният Ердоан и 10-годишната му сестра - в село Лудогорци. Тя заживяла на семейни начала с 41-годишния Айдън Еминов, а майка й - с бащата на Еминов, който бил вдовец. Понеже отскоро са в селото, Салмие и майка й все още нямат адресна регистрация, допълни кметът.
Тялото на Ердоан е извадено вчера към 18 ч. от външната тоалетна в дома на Айдън Еминов. Тоалетната е съборена с багер, а трупът е измъкнат с помощта на пожарната служба от дупка с широчина около 22 см. На мястото на инцидента са присъствали директорът на областна дирекция "Полиция" в Разград, окръжният прокурор и съдебен лекар. Хората в селото предполагат, че смъртта на детето е причинена от някой от членовете на новото му семейство.
Срещу неизвестен извършител е досъдебното производство, образувано във връзка с убийството, съобщиха директорът на ОДП-Разград Кръстю Сотиров и окръжният прокурор Огнян Дамянов. Има заподозрени, но няма повдигнато обвинение – обясниха разследващите.  dir.bg
 


Сходни връзки

Труп на заклано дете извадиха от тоалетна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди